Az Ajándék Pizza elnevezésű játékunk kizárólag a Facebook oldalunkon keresztül érhető el. A sorsolásban való részvételhez mindösszesen az alábbi kettő feltételnek kell megfelelni:

  • Lájkolni kell az aktuális heti képet/videót
  • Hozzászólásban szükséges leírni milyen feltéttel képzelnéd el az ajándék Pizzát

Sorsolásra hetente kerül sor! A játék az adott hét 1., napján (hétfőn) kezdődik, és az adott hét 6., napján (szombaton) fejezőik be, a 7., napon vasárnap pedig sorsolás.

A feltétek hozzászólásban történő leírása nem jelenti azt, hogy pontosan olyan pizzát tudunk biztosítani. Azonban megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy az ízlésedhez leginkább közelálló ajándék pizzával várjunk.

Az ajándék Pizza mellé egy pohár 0,25L Coca-Cola is jár!

A sorsolást a Facebook oldalunkon ÉLŐ adásban közvetítjük! A sorsolásban aktuális heti képet/videót lájkoló és hozzászóló személyek vesznek csak részt, a sorsoló alkalmazás ezzel a két kritériummal válogatja le a nyertest!

A nyertesek száma a sorsolás előtt kerül bejelentésre így adott héten 1-5 szerencsés is lehet. A sorsolás után felvesszük a kapcsolatot a nyertessel, akivel időpontot egyeztetünk. Ha valamiféle oknál fogva (egyedi biztonsági beállítások miatt) nincs lehetőségünk arra, hogy üzenetet küldjünk úgy az oldalon mindenképp jelezni fogjuk, ekkor a nyertesnek kell írnia nekünk! 🙂

A játékban való részvétel teljesen önkéntes és ingyenes! Amennyiben elnyerte tetszésedet oldalunk, szolgáltatásaink és úgy gondolod másnak is szívesen mesélnél rólunk, bármely bejegyzésünk megosztását, külön köszönjük!

SOK-SOK Sikert kívánunk minden kedves játékosunknak!

Köszönjük Neked, Önnek!