Merül fel a kérdés az elmúlt időszakban a legtöbb telefonáló vendégünktől. Egyben sokan panaszkodnak arra, hogy a városban található más szálláshelyek esetében van, hogy hideg vízben kell zuhanyozniuk. Kifejezetten rossz és megdöbbentő ezt hallani, és mélységesen elítéljük azokat a helyeket, ahol a legalapvetőbb szolgáltatások biztosítására sincsenek felkészülve és okoznak kellemetlenséget azoknak a vendégeknek, akik ellátogatnak Kaposvárra.

Elnézést a nevükben nem tudunk kérni, azonban egy dolgot az év 365 napján és a nap 24 órájában tudunk biztosítani Önnek, meleg vizet a kézmosáshoz és a zuhanyzáshoz, vagy a fürdéshez! Meleg víz ellátó rendszerünk egyszerre képes működni elektromos áramról, gázról és hőszivattyúról is, így igazából olyan, hogy nálunk ne legyen meleg víz a közmű-szolgáltatók teljes összeomlása kellene, hogy megtörténjen. Ez a mai modern világban aligha tudna megtörténni.

Azonban a legfontosabb az, hogy nálunk évente több alkalommal ellenőrzésre kerülnek a rendszerek, amik vendégeink kényelmét és elégedettségét szolgálják. Mi nem kóklerekkel és ezermesterekkel, hanem szakemberekkel dolgozunk együtt! Ami biztosítja azt, hogy mindig legyen melegvíz és meleg fűtött szoba mire a vendég megérkezik, ez a legfontosabb, ez az érték, amit mi nyújtunk Önöknek!