Pálma Panzió Kaposvár

A Széchenyi tér 6. száma alatt a Széchenyi tér Y formájának jobb oldalán. Megközelíthetőek vagyunk a nagy posta felől az államkincstárnál a Bajcsy-Zsilinszky utcánál lekanyarodva.

Virágfürdő Kaposvár

A városi fürdő a kaposvári virágfürdő a Csík Ferenc sétányon található gyalogosan és autóval is egységesen 5-10 perc alatt megközelíthető tőlünk.

Szicília Étterem és Pizzéria

Éttermi partnerünk ahol kedvezményben részesülnek a hozzánk érkező vendégek.

Kaposi Mór Oktató Kórház

Somogy megye és a Dél-Dunántúli térség középpontjában Kaposváron a Pálma Panziótól mindössze pár percnyire található a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház ahol 24 órás kiemelt ellátást, és minden szakterületen a hét minden napján éjjel-nappal fogadják a hozzájuk forduló betegeket.

Ajánlatkérés, Szobafoglalás, Azonnal küldhet nekünk közvetlen megkeresést!

Szobafoglalás esetén kérjük az érkezése pontos időpontját is megadni szíveskedjen és az esetleges igényelt szolgáltatáspokat is kérjük tüntesse fel üzenetében, hogy még pontosabb ajánlattal szolgálhassuk az Ön részére! Azonnali szobafoglalás esetén kérjük telefonon keressenek minket!

7 + 10 =

A Captcha egy ellenőrző érték mely egy egyszerű matematikai művelet és az eredményt kell beírni ezzel is csökkentve a kéretlen robotok által generált levelek számát. Kérjük szobafoglalás előtt a legfontosabb tudnivalókat tekintse meg. A hatályos “ÁSZF” kivonata ide kattintva érhető el.

Információk

Kaposvár történelmi és valódi belvárosában a Széchenyi téren közvetlenül a Széchenyi szoborral szemben és az MKB Bank szomszédságában található az 1905-ös évben épült épületben helyet kapott Pálma Panzió mely Kaposvár első magánszálláshelye 1985-től kezdődően. Panziónk a Széchenyi tér nyugodt, csendes szakaszán helyezkedik el messze a Főtérnek titulált Kossuth tér kocsmákkal és részegekkel tűzdelt zajától.

Címünk: 7400 Kaposvár, Széchenyi tér 6.

Telefon: +3682-222-068

Nyitva tartás: Január 1. – December 31. – 10-18

Bejelentkezés: Január 1. – December 31. – 14-18
(egyéb időpontban történő bejelentkezés előzetes egyeztetés esetén lehetséges)