Nyílászárócsere 2016

A fejlesztéseket ahogy az eddigiekben úgy most is saját forrásból az EU támogatása nélkül sikerült végrehajtani! Ezzel is hozzájárultunk az ország eladósodottságának csökkentéséhez!

Közelmúlt

Kaposvár történetének első magánszálláshelye 1986-ban immáron 30 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, azóta teljesítettek szolgálatot a jelenlegi nyílászárók, amiket az idő vasfoga nem kímélt így az idei esztendőben az év vége környékén sor kerül ezen nyílászárók cseréjére.

Jelen és Jövõ

A régi asztalos mestermunkákat a jelenleg elérhető legjobb szerkezetű műanyag nyílászárók cserélik le magasan a kor követelményeit túlszárnyalva mind technológiai mind élettani szempontok alapján és szerint. Ezzel is vendégeink kényelmét és elégedettségét növelve.

Energiahatékonyság és Komfort

Kellemesebb hőérzet

Ideális szellőzést és a még jobb hőtartási tényezőknek köszönhetően szobáinkban egyenletesebb hőmérsékletet tudunk biztosítani a folyamatosan az energiahatékonyság szempontjából fontos alacsony hőmérsékletű radiátoros fűtéssel mely legalább 50%-al kedvezőbb környezeti terhelést okoz.

Bukó és Nyíló funkciók

Az új ablakok tekintetétebn mindegyik alkalmas bukó és nyíló üzemmódra is így sokkal esztétikusabb és kellemesebb érzetet kelt azáltal, hogy a funkcionalítűsa bővült a nyílászáróknak.

Magyar Termék - Székesfehérvárról

A nyílászárók cseréje alkalmával kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy csak és kizárólag Magyar termék kerülhessen beépítésre. A nyílászárókat Székesfehérváron a Fehér Ablka Kft. Székesfehérvári üzemében készültek.